VRL VRIJWILLIGER

Verspreid over het hele jaar is de Vlaamse Roeiliga aanwezig op verschillende evenementen. Om die evenementen vlot te laten verlopen hebben wij uiteraard vrijwilligers nodig.
Wij zijn op zoek naar mensen die zich graag engageren om de roeisport in de kijker te zetten.
Interesse? Lees dan snel verder en meld je aan als vrijwilliger! 

WORD JIJ ONZE HELPENDE HAND?

Om aanwezig te kunnen zijn op verschillende evenementen en die vlot te laten verlopen, doet de vlaamse Roeiliga graag beroep op haar vrijwilligers. Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe krachten die zich graag engageren om de roeisport in de kijker te zetten. Afhankelijk van de taak, wordt een compensatie besproken.

Ben jij een roeifanaat en wil je de roeimicrobe overzetten op de bezoekers en deelnemers van de evenementen? Meld je dan aan via onderstaand formulier als vrijwilliger voor de verschillende projecten.

We zijn op zoek naar vrijwilligers voor verschillende projecten. De meest voorname ‘hot topics‘ zijn:

Sinds de zomer van 2021 heeft de VRL een nieuwe EXR-booth. Deze stand wordt gebruikt op diverse soorten evenementen. Zowel roei-gerelateerd als louter sportieve evenementen zijn hiervoor geschikt.
Heb jij zelf een evenement in gedachten waar onze stand zou passen? Laat het ons zeker weten!

Jouw taken:

  1. Opbouw en afbraak EXR-stand (tent, meubels, vlaggen, ergometers)
  2. Begeleiden deelnemers op de ergometers.

Ontdek EXR hier!

Deze nieuwe discipline binnen het roeien wordt wellicht in 2028 Olympisch! Momenteel heeft België nog geen professionele Beach Sprint roeiers, maar daar komt verandering in! Sinds begin 2021 is de Vlaamse Roeiliga bezig met de opstart, uitrol en bekendmaking van deze spectaculaire brandingsport.
Momenteel is de organisatie van Beach Sprint in Vlaanderen nog beperkt tot promotionele wedstrijden, maar op korte termijn zal ook hiervoor een competitie uitgerold worden in België. 
Wil jij meehelpen aan de ontwikkeling van Beach Sprint in Vlaanderen en België? Meld je dan nu aan als vrijwilliger en mis de boot niet!

Jouw taken:

  1. Opbouw en afbraak stand Beach Sprint (tent, startboog, hekkens)
  2. Timing tijdens de wedstrijd

Ontdek Beach Sprint Rowing hier!

Naast de projecten EXR en Beach Sprint, blijven de normale competities uiteraard ook doorlopen. Op vlak van timing werden de laatste maanden serieuze stappen gezet in de goede richting. Voor de wedstrijdtiming willen wij beroep doen op betrouwbare medewerkers. Jouw taak op wedstrijden bestaat eruit om via ons vernieuwd systeem en met behulp van tablets de tijden te registreren. 

Jouw taken:

  • Tijdsregistratie met een iPad tijdens de wedstrijd

Tijdens stages en wedstrijden in binnen- en buitenland, moeten onze roeiers uiteraard veilig op de locatie geraken. Ben je een gedreven chauffeur en rijd je graag met de atleten naar hun volgende bestemming? Meld je dan nu aan!

Jouw taken:

  • Je rijdt met één van de busjes van de Vlaamse Roeiliga
  • Je bent chauffeur van onze atleten op weg naar hun stage(s) of wedstrijd(en).

Jaarlijks organiseert de VRL enkele toertochten. Ook hier kunnen wij veel helpende handen gebruiken om ons tijdens de tocht te ondersteunen. 

Jouw taken:

  • Meefietsen langs het parcours
  • Versnaperingen uitdelen
  • Helpen in- en uitstappen van de roeiers

Meld je je liever aan als vrijwilliger voor een andere opdracht als pontonjongen of -meisje? Ook daarvoor kan je je vrij aanbieden als vrijwilliger! We werken met vele vrijwilligers in alle segmenten van onze organisatie.

MELD JE NU AAN!

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online