Wie wordt official personality van het jaar?

De Week van de Official komt eraan (7-15 oktober) en de Vlaamse Sportfederatie gaat, samen met 41 sportfederaties, op zoek naar de mooiste officialpersoonlijkheid van Vlaanderen! Wie wordt 𝐨𝐟𝐟𝐒𝐜𝐒𝐚π₯ 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚π₯𝐒𝐭𝐲 van het jaar? Een grote verkiezingsstrijd barst dus los in sportend Vlaanderen.

Ken jij een kamprechter die het verdient om extra in de bloemetjes te staan tijdens de Week van de Official? 𝐍𝐨𝐦𝐒𝐧𝐞𝐞𝐫 deze heel gemakkelijk voor πŸπŸ“ π¬πžπ©π­πžπ¦π›πžπ« πŸπŸŽπŸπŸ‘ via www.weekvandeofficial.be.

Wie wordt het? Een kamprechter die veel betekent voor de sport of club, een bijzonder verhaal heeft, een bewonderenswaardig persoon is, iemand met eindeloze inzet… Een oude rot in het vak of nog maar net begonnen op het sportterrein? Het kan allemaal! Het is vooral een kamprechter om eens extra dankjewel tegen te zeggen.

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien weer een pak leuker maakt

GERELATEERDE BERICHTEN:

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online