Twee Olympische tickets voor onze Belgian Sharks!

Zowel Tim Brys in de skiff als de lichte dubbeltwee met Tibo Vyvey en Niels Van Zandweghe konden zich kwalificeren voor de Olympische Spelen in Parijs. Als kers op de taart veroverde lichtgewicht skiffeur Marlon Colpaert een zilveren medaille tijdens het Europees kampioenschap dat ook in Szeged georganiseerd werd.

Op de Europese Olympische Kwalificatieregatta hebben zowel M1x Tim Brys als LM2x Van Zandweghe-Vyvey een ticket bemachtigd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 in de zomer!

Op het Europees Kampioenschap, kwamen er 4 ploegen in actie. Lichtgewicht skiffeur Marlon Colpaert roeide een zilveren medaille in de A-finale! De andere ploegen roeiden allemaal de B-finale. M2x Vandenbussche-Andries werden eerste in hun race en sluiten het EK af op een zevende plaats. W1x Guilbert was tweede en sluit als U23 het EK bij de Senioren af als achtste roeister. En M1x Mercier werd vierde en mag zijn EK afsluiten op een tiende plaats.

Een dikke proficiat aan alle roeiers, coaches, omkadering en supporters!