POLAR-actie: VRL korting

De Vlaamse Roeiliga heeft een samenwerking met POLAR afgesloten. Hierdoor kunnen wij onze leden gedurende de maand maart (1/03/2023 – 31/03/2023) 20% korting bieden op het volledige POLAR-gamma.
Interesse? Neen dan zeker een kijkje op onze VRL verkoopt-pagina

De Vlaamse Roeiliga en POLAR adviseren deze 3 modellen voor de roeisport: Polar Pacer, Polar Vantage V2 en Polar Grit X Pro.

Voor wie geldt deze actie?

Wij bieden deze actie aan voor elke roeier die met een A- of B-licentie is aangesloten bij zijn/haar club. Op die manier willen we onze leden de kans geven om een kwalitatief toestel goedkoper aan te kopen en een meerwaarde te creëren bij iedere roeitraining.

Bestellen

Voldoe je aan de voorwaarden en wil je graag jouw POLAR-toestel bestellen? Lees er dan zeker meer over. Meteen bestellen? Dat kan ook! Klik op de onderste knop, ga meteen naar het i-Row bestelformulier en geef jouw keuze door. Let op dat je het gewenste aantal en de juiste kleur doorgeeft via het formulier.
Jouw bestelling is pas definitief wanneer wij een betaling óf een bewijs van betaling ontvangen hebben.

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien leuker maakt

NIEUWSBERICHTEN

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online