MAAKT UW ZOON OF DOCHTER BINNENKORT DEEL UIT VAN HET OLYMPISCH JEUGDTEAM?

Heeft uw zoon of dochter talent om Beach Sprint Roei(st)er te worden? Wie weet hoort uw zoon of dochter wel thuis in het Olympisch jeugdteam! 

Is uw kind avontuurlijk en sportief? Is jullie agenda nog vrij op zondag 21 augustus? 
Wel dan hebben we goed nieuws! 

Kom die dag met het hele gezin naar Oostende. Wij zorgen voor een leuke familiedag met gratis wafel voor uw zoon of dochter. 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De Vlaamse Roeiliga speurt momenteel naar talentvolle jeugd voor ‘Beach Sprint Rowing’ of ‘Beach Sprint’. Beach Sprint is een supercoole sport, relatief nieuwe sport in België. Het is een combinatie van roeien en sprinten.

Kom langs met uw zoon of dochter op zondag 21 augustus in de Ostend Sailing Club. Op deze dag worden er vanaf 13u30 in de namiddag, enkele testen georganiseerd. We noteren jullie gegevens, meten enkele fysieke kenmerken en we doen ook enkele testen op het strand. Je zoon of dochter zal eens roeien op onze ergometers en een sprint oefening doen. Dit alles duurt ongeveer een half uurtje. 

WAT IS BEACH SPRINT ROWING?

Laat het ons met een video uitleggen:

Kortom! Beach Sprint in 5 stappen:

  1. Sprint naar het water
  2. Spring in de roeiboot
  3. Roei rond de boeien
  4. Sprint uit de boot en… 
  5. Sprint naar de buzzer!

Deze sport is een droom voor avontuurlijke en energieke kids die niet bang zijn om nat te worden! En wij zijn op zoek naar nieuw talent,
want in 2026 worden de Youth Olympic Games georganiseerd, met als één van de sporten ‘Beach Sprint Rowing’ op de agenda.

Als uw zoon of dochter droomt van een topsportcarrière… in deze sport kan het misschien!

WELKE SKILLS ZIJN VEREIST OM MEE TE DOEN?

Eigenlijk zijn er geen vereisten!

In Oostende organiseren we in de namiddag om 13u30 enkele testen om uit te zoeken welke kinderen talent hebben voor roeien en Beach Sprint Rowing. Uw zoon of dochter moet dus zeker niet kunnen roeien! GOESTING is cruciaal 😉

En genieten van een fijne zomerdag met de familie! 

Omstreeks 16u kan je ook kijken naar de volwassenen die zich met elkaar meten, op het allereerste Belgische Kampioenschap Beach Sprint Rowing! Het zal er stuiven, want de winnaars gaan voor de Belgische titel én plaatsen zich voor het Europees Kampioenschap in San Sebastian in oktober 2022! 

Nog niet overtuigd? Hier zijn nog enkele redenen om zeker naar onze testdag te komen: 

  1. Het is helemaal gratis, inclusief de wafel
  2. Het wordt vooral een gezellige dag, met leuke sfeer en veel ambiance
  3. Kom te weten wat uw kind in petto heeft!
  4. Maar vooral: geniet van een zomerdag op het strand met het gezin!

SCHRIJF JE ZOON OF DOCHTER NU IN!

Zin om met je zoon of dochter naar onze testdag in Oostende te komen? Gelieve dan hieronder te registreren. En dan zorgen wij voor voldoende ambiance & wafels! 

NOG VRAGEN?

Dan zorgen wij voor de antwoorden. Als Vlaamse Roeiliga zijn we het aanspreekpunt voor alle roei-gerelateerde vragen.
Stuur gerust een mailtje naar info@vlaamse-roeiliga.be en we nemen contact met je op!

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online