Northwave Cyber Security gaat samenwerking aan met VRL/LFA/KBR

De Vlaamse Roeiliga, Ligue Francophone d’Aviron en Koninklijke Belgische Roeibond kondigen met trots aan dat zij vanaf heden een samenwerking zullen aangaan met Northwave Cyber Security.

Northwave bewaakt Europese organisaties wereldwijd tegen cybercriminaliteit. Klanten worden 24*7 adequaat beschermd door een intelligente en afgestemde cyberbeveiligingsoperatie. Door de meest complexe cybersecurity onderdelen aan Northwave uit te besteden, biedt zij organisaties een veilige digitale reis waar organisaties zelf efficiënt aan het roer kunnen blijven staan. De hoofdzetel van Northwave is gevestigd in Utrecht (Nederland).

‘België is in onze ogen het meest Europese land en toch zeer eigen’, zegt Steven Dondorp, CEO van Northwave Cyber Security. ‘Het is een belangrijk land voor onze BeNeLux organisatie. Steeds meer middel- en grote bedrijven in België weten ons inmiddels te vinden. De roeisport staat synoniem voor het samenspel tussen mens, process en materiaal. Dat noemen we bij Northwave de optimale afstemming tussen Business, Bytes en Behaviour voor een Intelligent Security Operations. We zijn daarom zeer verheugd het Belgische roeien te mogen ondersteunen bij haar optimalisatie.’

“We zijn zeer verheugd het Belgische roeien te mogen ondersteunen bij haar optimalisatie”

Steven Dondorp, CEO Northwave Cyber Security

De bedoeling is om de kwaliteit van de trainingsfaciliteiten voor de Belgian Sharks te verbeteren, onder andere in de voorbereiding op de Olympische Spelen in Parijs en andere grote toernooien. We zijn heel blij dat Northwave onze federaties wil steunen en het is de bedoeling om een goede samenwerking verder uit te bouwen met alle partijen.

“De KBR is verheugd een contract te hebben ondertekend samen met VRL en LFA waarbij we met zijn allen een mooie stap doen in een partnership die ten goede komt voor de Belgian Sharks en Coupe roeiers en roeisters! Dit helpt onze mooie sport enorm en we zijn dan ook blij om Northwave aan boord te hebben.”


Gwenda Stevens, voorzitter Koninklijke Belgische Roeibond

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien weer een pak leuker maakt

GERELATEERDE BERICHTEN: