Mooie resultaten op de Memorial Paolo D’Ajola Piediluco

De Belgian Sharks namen, na een intensieve trainingsstage op het meer van Varese, deel aan de Memorial in het Italiaanse Piediluco ter voorbereiding van het internationale competitieseizoen dat er aan komt. Hun start was meer dan geslaagd. De Sharks komen naar huis met 2 gouden, 2 bronzen en 1 zilveren medaille!

LM1x Tibo Vyvey
De comeback van Tibo Vyvey op het internationaal toneel kende een vloeiende start. Zowel op zaterdag als op zondag ging Tibo Vyvey met het goud aan de haal! Hij liet telkens de Ier en Italiaan achter zich. Tibo toont zo dat hij weer helemaal terug is en klaar voor het nieuwe seizoen.

M2x Aaron Andries – Tristan Vandenbussche
Ook Aaron en Tristan kunnen spreken van een fantastische start. Zij behaalden zaterdag een zilveren medaille na de Italianen Rambaldi-Sartori en lieten de Nederlandse Olympische vicekampioen Twellaar-Broenink achter zich!

M2x Marlon Colpaert – Niels Van Zandweghe
Onze lichtgewichten Marlon en Niels roeiden mee bij de zwaargewichten. Zij roeiden telkens de 3e tijd in de B-finale en eindigen zo 11e in de zware categorie.

M4x Tim Brys – Gaston Mercier – Ward Lemmelijn – Ruben Claeys
De zware vierkoppel komt naar huis met 2 keer de bronzen medaille. Samen met Nederland en Italië verdeelden zij de medailles onder elkaar.

Proficiat aan alle roeiers en begeleiders met deze mooie resultaten!

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien leuker maakt

NIEUWSBERICHTEN

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online