Jeugdtriatlon TRT

Nu de examens volop aan de gang zijn wordt er wellicht ook in jouw club iets minder geroeid.
Maar net als jullie kijken wij al uit naar de zomervakantie. Dan kunnen we weer naar lieve lust het water op en genieten van onze prachtige sport.

Om het schooljaar uit te wuiven en om de conditie en de behendigheid nog eens te testen nodigt TRT Hazewinkel je op zondag 26 juni uit op haar JEUGDTRIATHLON op het prachtige watervlak van Sport Vlaanderen Hazewinkel in Willebroek.

De wedstrijden starten om 10 uur. Na het lopen, de slalom en de lijnwedstrijden worden in de namiddag de prijzen uitgereikt. We hebben voor iedere deelnemer alvast een leuk pakketje samengesteld en voor de winnaars zijn er natuurlijk medailles en een beker. Hierbij vind je de link om in te schrijven voor de wedstrijden. 

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen en breng gerust al jullie supporters mee. Wij voorzien een hapje en een drankje.

Tot op 26 juni en ondertussen nog ontzettend veel succes met de examens !

TRT Hazewinkel 
www.trt-hazewinkel.be

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien leuker maakt

NIEUWSBERICHTEN

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online