Internationale kampioenschappen BSR 2023

Vanuit de Vlaamse Roeiliga willen we graag peilen naar jouw interesse om komend seizoen deel te nemen aan enkele internationale Beach Sprint kampioenschappen. 

In 2022 werden er door de Koninklijke Belgische Roeibond 2 teams geselecteerd voor het Europees Kampioenschap Beach Sprint in San Sabastian (ESP). Ook dit jaar mag ons land niet ontbreken op internationale events!

Ontdek Beach Sprint Rowing

Het Europees Kampioenschap Beach Sprint in La Seyne sur Mer (FRA) van 1-3 september 2023 Het doel is om een ploeg naar het EK Beach Sprint in La Seyne sur Mer (FRA) te sturen van 1-3 september. Om tot een selectie te komen voor dit EK worden er op 12-13 augustus trials georganiseerd met daaraan voorafgaand een trainingsstage. Als je wil meedingen om aan dit EK deel te nemen, dan vragen we je om dit kenbaar te maken aan jouw club. De deelname aan de stage en het EK zijn voor eigen kosten. Deelnemers worden ook gevraagd de engagements verklaring te tekenen, mocht dat nog niet gebeurd zijn. Mocht je geselecteerd worden voor het EK dan beschouwen dat ook als een commitment om effectief deel te nemen. 

Coupe de la Jeunesse Beach Sprint in Marina di Castagneto Carducci (ITA) van 22-24 september Dit jaar zal voor het eerst ook een Coupe versie van Beach Sprint worden georganiseerd. Dit is net zoals bij de Junioren voor onze U19. Als er interesse is om hieraan deel te nemen vragen we je om dit kenbaar te maken aan jouw club. De deelname is voor eigen kosten. Het is niet voorzien om een trainingsstage te organiseren. Deelnemers wordt gevraagd de engagements verklaring te tekenen, mocht dat nog niet gebeurd zijn. Er zal geen selectie plaats vinden, er staat ook geen limiet op het aantal inschrijvingen.

WK Beach Sprint in Barletta (ITA) van 6-8 oktober De selectie van het WK Beach Sprint zal gevormd worden door de ploegen van het EK Beach Sprint waarbij de minimum eis is dat ze de kwartfinale bereiken, i.e. top 16. De deelname aan het WK zijn voor eigen kosten.

Heb je interesse? Laat het weten aan jouw club voor 10 juli!

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien leuker maakt

NIEUWSBERICHTEN

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online