Professionele U19 en U23 coach voor Vlaamse Roeiliga

De Vlaamse Roeiliga is verheugd om twee nieuwe professionele coaches binnen haar team aan te stellen. Eveline Peleman wordt onze U19 coach en Jonas Deconinck wordt onze U23 coach. Beide coaches worden tewerkgesteld bij de Vlaamse Roeiliga vanaf 1 juni 2024

Eveline en Jonas zullen de atleten binnen onze topsportwerking coachen

Beide coaches hebben een halftijdse aanstelling voor hun categorie. Dit wil zeggen dat de roeiers wekelijks gemiddeld 12u coaching kunnen krijgen. Daarnaast zullen de coaches tijd besteden aan analyses, overleg, organisatie,… Samen met de omkadering en experten zullen deze coaches de roeiers nauwgezetter kunnen begeleiden. 

De indiensttreding van deze coaches betekent voor de VRL een mooie stap vooruit in de professionalisering van het toproeien. We zijn ervan overtuigd dat het Vlaamse roeien hiermee nog steviger zal staan op internationaal niveau.

We wensen Jonas en Eveline veel succes toe! 

U19 coach Eveline Peleman
Eveline Peleman (31 jaar) heeft na een succesvolle topsport carrière in het roeien met als hoogtepunt het behalen van de wereldtitel in de LW1x in 2014 in Amsterdam de overstap gemaakt naar het coachen. 

U23 coach Jonas Deconinck
Jonas Deconinck (35 jaar) is de coach van veel succesvolle U19 en U23 Belgian Sharks die zowel op EK als WK niveau gepresteerd hebben.

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien leuker maakt

NIEUWSBERICHTEN

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online