TOERTOCHTEN

Op het water is het heerlijk vertoeven. Het is zalig, ontspannend en stimuleert het vakantiegevoel. In Vlaanderen kan je dat naar hartelust doen, want in  totaal heb je maar liefst 1000 kilometer aan bevaarbare waterwegen en zijn er nog eens tientallen waterplassen. Op vele van die mooie waterlopen wordt er in Vlaanderen geroeid.

Een toertocht combineert heerlijk roeien met natuur, cultuur en sociaal plezier. Beleef het samen met vrienden, familie, in de boot of op de fiets. Een toertocht is vakantie en sport samen: de beste manier om te ontspannen.

In eigen land worden toertochten georganiseerd door verschillende roeiclubs en de Vlaamse Roeiliga.

TOERTOCHTKALENDER

BUITENLANDSE TOERTOCHTEN

Toertochten brengen je overal waar je dacht al lang geweest te zijn, maar bieden je een totaal nieuwe kijk op die plaatsen. Roeien op Canale Grande in Venetië? De Moesel in Trier? Onder de Notre Dame in Parijs? De Donau in Boedapest, het Canal du Midi in Carcassonne, de binnenstad van Haarlem, … alles is mogelijk.

Ook internationaal zijn er heerlijke toertochten te ontdekken.
Neem zeker een kijkje op de toertochtenkalenders van onze buurlanden:

EEN VRAAG VOOR ONS?

Neem gerust contact op met ons, onze deur staat altijd voor je open.
Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online