SCHOOLROEIEN

De Vlaamse Roeiliga wil de roeisport wat bekender maken bij de jeugd, en waar beter begonnen dan tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding. 
Daarom verhuurt de Vlaamse Roeiliga 8 roei-ergometers aan scholen. De ergometers kunnen worden ingezet in de lessen LO of als aanvulling van het sportaanbod op school. We geven graag extra informatie over de clubs in de buurt en de geïnteresseerde leerlingen krijgen de kans om ook een initiatie te volgen op het water.

ROEI MET EXR!

Klaar om indoorroeien op jouw school nóg een pak leuker te maken? Vanaf 2021 levert de Vlaamse Roeiliga tablets met EXR bij de roei-ergometers. Verbind de tablets via bluetooth met de toestellen en schiet je uit de startblokken. Roei alleen, maak een competitie of speel de minigames.

SCHOLENPROJECT

Wil uw school ook graag deelnemen aan ons ergometerproject op scholen? Neem dan snel een kijkje in de kalender, bepaal de periode die u wenst te reserveren en laat het ons weten! 

Let op: Schoolreservaties worden gereserveerd per week, NIET per dag.
(vb. 1 week, 2 weken, 3 weken, …)
De ‘standaardperiode’ is bepaald op 3 weken.

VERHUURPRIJZEN

1 week
2 weken
3 weken
4 weken
5 weken
6 weken

€ 120
€ 240
€ 360
€ 480
€ 600
€ 720

Naast de huurprijs wordt een waarborg van €300 en een kilometervergoeding van €0,35/km voor levering en ophaling aangerekend. 

KALENDER

ROEIEN OP JOUW SCHOOL!

Heeft u interesse in ons ergometerproject op scholen of wenst u meer info over hoe het roeien naar uw school kan komen? Contacteer ons!

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online