EXR MAAKT
INDOORROEIEN LEUK

WAT IS EXR?

EXR is een roei-applicatie, die je kan verbinden met je roei-ergometer. Vanop je eigen toestel zie je jezelf virtueel roeien, trainingsschema’s voltooien en minigames spelen. Je houdt je eigen stats bij en kan je profiel ook koppelen aan strava, logboek en binnenkort nog enkele andere apps ook. Waar kom jij in het EXR-klassement?

HOE WERKT EXR?

Klaar om indoorroeien een pak leuker te maken? Het enige wat je nodig hebt, is een roei-ergometer en een tablet waarop je EXR installeert. Eens je tablet via bluetooth met je toestel verbonden is, schiet je uit de startblokken. Je roeit alleen of neemt het op tegen andere spelers. Hoe weet je welke roeier jij bent? Je kan je avatar personaliseren met een eigen outfit en boat skins.

PROBEER HET HIER

Klaar om je riem in het virtuele water te steken? Probeer EXR uit op één van deze events!

EVENTDATUM
BoekenToe @ De Gavers1719273600 25th June 2024 - 28th June 2024
De Sportzomer - Bredene1721174400 17th July 2024 - 18th July 2024
De Sportzomer - Wenduine1722297600 30th July 2024 - 31st July 2024
De Sportzomer - Oostende1722384000 31st July 2024 - 1st August 2024
Olympic Festival - Middelkerke1722470400 1st August 2024 - 2nd August 2024

STAP VANDAAG IN
HET EXR-BOOTJE

Lijkt virtueel roeien op exotische rivieren je wel leuk? En wat denk je van uitdagende trainingsschema’s die je op het droge kan afwerken? Wacht niet om deze innovatieve app aan te schaffen.

KEEP IT SAFE!

Wist je trouwens dat je jezelf bij de VRL kunt laten verzekeren als EXR-gebruiker?
Kiezen voor een E-licentie (= EXR-verzekering) is een absolute aanrader. De licentie kost amper 12,5 euro en daarmee ben je niet alleen thuis op je ergometer verzekerd, maar óók op het water tijdens je eerste roei-initiatie. Dit is je kans om je volledig in te dekken, zelfs al roei je thuis.

Video afspelen

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE SPORT VOOR JE LEERLINGEN?

Met de Vlaamse Roeiliga willen we de roeisport wat bekender maken bij de jeugd, en waar beter begonnen dan tijdens de lessen Lichamelijke Opvoeding. 

Daarom verhuren we het komende schooljaar roei-ergometers aan scholen. Wij geven graag extra informatie over de clubs in de buurt en de geïnteresseerde leerlingen krijgen de kans om ook een initiatie te volgen op het water.

EXR OP JOUW
EVENT OF SCHOOL?

Op zoek naar een topervaring om bezoekers van je event voor te schotelen? Wij trekken het land rond met onze EXR-booth. Laat je bezoekers kennismaken met de app, meerdere challenges en de prachtige roeisport. Het gaat vast over de tongen. Neem contact op en we geven je graag meer informatie.

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online