Vlaams Kampioenschap ergometerroeien

Op woensdag 29 november ging in de Gentse Topsporthal het Vlaams Kampioenschap Ergometerroeien door. Dit evenement, gekoppeld aan de ‘Atletiek Indoor Meeting‘ van MOEV was gericht naar miniemen, cadetten en leerkrachten. Daarnaast werden ook de Gentse studentenroeiers uitgenodigd voor een deelname in een aparte studentencategorie. In iedere categorie kon men strijden voor een medaille.

De competitie

De opdracht was eenvoudig: een race over 500m indoor roeien. De wedstrijd werd gespeeld in de EXR-game competitie modus.
Inschrijven voor deze competitie was niet nodig. Deelnemers van de Atletiek indoor (MOEV) konden het doen wanneer ze het wouden.

De competitie opende om 13u30 en deelnemen kon tot 17u00. Nadien werden de medailles uitgereikt.