OVER VRL

ONZE VISIE

De Vlaamse Roeiliga wil een zelfkritische organisatie zijn die continu streeft naar een verbetering van de roeisport en ondersteuning biedt aan de roeiclubs en haar roeiers.

ONZE MISSIE

De Vlaamse Roeiliga streeft, als enige overkoepelende roeiliga in Vlaanderen, naar een kwaliteitsvolle administratieve, sporttechnische en organisatorische ondersteuning van de roeisport in het algemeen en de aangesloten roeiverenigingen en haar roeiers in het bijzonder.

De Vlaamse Roeiliga streeft naar een evenwaardige verdeling tussen en ondersteuning voor recreatief en competitief roeien en roeien op topsportniveau op een ethisch en medisch verantwoorde manier.

De Vlaamse Roeiliga spitst zich toe op het aanbieden van competitieve en recreatieve activiteiten, het streven naar zoveel mogelijk gekwalificeerde trainers die de roeiers op elk niveau begeleiden, optimale talentdetectie, roeipromotie, innovatie, digitalisering en kwaliteitsbewaking in alle geledingen van de sport.

ONZE STRUCTUUR

Raadpleeg de verschillende structuren waarin de Vlaamse Roeiliga zich beweegt 

EEN VRAAG VOOR ONS?

Neem gerust contact op met ons, onze deur staat altijd voor je open.
Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online