Belgian Sharks behalen vierde en negende plaats op de Olympische Spelen

Op de Olympische Spelen in Parijs hebben onze Belgian Sharks schitterend gepresteerd! Tim Brys (KR Club Gent) is onverhoopt vierde geworden in de A-finale van de zware skiff. De lichte dubbeltwee met Niels Van Zandweghe (KR Club Gent) en Tibo Vyvey (KR Brugge) finishten op een negende plaats.

Brys kon zich via de heats, kwartfinales en halve finales plaatsen voor de A-finale. Hij roeide een enorm sterk en constant tornooi. In de kwartfinales kon hij zelfs topskiffeurs uit de USA en Roemenië achter zich laten! De A-finale van de skiff werd gedomineerd door de Duitser Oliver Zeidler en de Nederlander Simon Van Dorp. Tim Brys kon heel de tijd aanklampen bij het wedstrijdveld en sprintte de laatste meters nog naar die knappe vierde plaats! Duitsland wint goud, de Witrus zilver en Nederland brons. Proficiat Tim!

Van Zandweghe en Vyvey plaatsten zich via een zeer zware halve finale met kleppers zoals IRL en SUI voor de B-finale. Onze lichte dubbeltwee roeide een zeer goede B-finale, maar werden op de meet geklopt door de Franse thuisroeiers. Niels en Tibo hebben een heel goede race gevaren, maar stranden jammer genoeg op 38 honderdsten van een seconde van de achtste plaats. Proficiat!

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien leuker maakt

NIEUWSBERICHTEN

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online