Blaarmeersen Beach Cup 2023: een zonnige namiddag

Op woensdag 17 mei ging in Gent de tweede editie van de Blaarmeersen Beach Cup door. Een sportieve watersportnamiddag waarbij wedstrijden Beach Sprint Rowing werden gecombineerd met initiaties in sporten als SUP en E-foil. Een terugblik.

BEKIJKEN: Blaarmeersen Beach Cup 2023 – Aftermovie

Om 15u00 gingen de eerste wedstrijden in het Beach Sprint circuit van start. Deze wedstrijden waren specifiek voor de Vlaamse jeugdroeiers.
Later op de middag waren de wedstrijden voor de senioren en de Gentse studenten gepland. Voor velen was het de eerste ervaring in de specifieke Beach Sprint boten.

Tussen de wedstrijden door vonden er initiaties (Beach Sprint) roeien, SUP en E-foil plaats. Door de samenwerking met Stad Gent en E-Foil Vlaanderen konden onze deelnemers proeven van een innovatieve watersport. Daarnaast was er verfrissend drankje voorzien door de Thrive-stand.

EXR

Ontdek de roeiapp die indoor roeien weer een pak leuker maakt

GERELATEERDE BERICHTEN:

Exceptional Writing Services for All Academic Levels Always Quality Work at an Affordable Price Quality Writing Services Offering Affordable Prices Order Cheap Essay Online Where Can I Buy Essays Online