De Vlaamse Roeiliga organiseert op zondag 23 juni 2019 in Sport Vlaanderen Willebroek - Hazewinkel de Zomer Regatta. Aan deze wedstrijd over 4 km met keerpunt kunnen recreatieve en studenten ploegen deelnemen in 2X, 2-, C2, C3, 4X, C4 én 8+ vanaf 17 jaar. Volgens boottype, gemiddelde leeftijd en geslacht worden handicaps opgelegd. Start is om 10u45. Alle roeiers die laagdrempelig een wedstrijd wensen te roeien op het prachtige water van Hazewinkel zijn van harte welkom. Klik hier voor het voorprogramma. 

Deze organisatie is een extra aanbod tussen het competitieve en recreatieve roeien. Het is een leuke wedstrijd waarbij geen wereldrecords in tijden, maar wel in roeiplezier worden gebroken. 

Na de wedstijd is er lunch in de Lange Pollepel. Daar vindt ook de prijsuitreiking plaats voor de winnaars van de Zomer Regatta. Dezelfde dag gaat de triatlon van TRT door. De gezellige drukte zorgt voor publiek voor beide organisaties, en ook de deelnemers en begeleiders van de traitlon zijn welkom op de lunch. 

Deelname wedstrijd €10, deelname lunch: €25. 

Inschrijvingen via brand.breyne@vlaamse-roeiliga.be.