Voor clubs
 
VRL producten

De roeibrevetten zijn vanaf heden online terug te vinden!

Het roeibrevet van de Vlaamse Roeiliga is geschikt voor alle beginnende roeiers. Zowel jong als oud, met een recreatieve of competitieve focus, iedereen heeft een meerwaarde om met het brevet te beginnen leren roeien. Het brevet is ontwikkeld om het levenslang roeien te stimuleren, en beginners na hun initiatie of sportkamp aan te laten sluiten bij een roeiclub om de resterende brevetten in het boekje af te leggen. De VRL maakt binnenkort werk van een volledig aangepast roeibrevet. In afwachting kan je hier de 3 verschillende brevetten online terugvinden.

Er zijn 3 verschillende brevetten. Klik hieronder op het brevet om het te downloaden.

De Vlaamse Roeiliga ontwikkelde een nieuw document ter ondersteuning van de recreatieve en beginnende trainers. Een verzameling trainingsinhouden over verschillende onderwerpen: initiatie, spelvormen, techniek, conditie, kracht, uitdagingen en alternatieve trainingen. Er zijn telkens enkele trainingen uitgewerkt, en alternatieven voorzien. Dit boek werd verdeeld onder de clubs. Voor extra exemplaar contacteer de Vlaamse Roeiliga (info@vlaamse-roeiliga.be).

De Vlaamse Roeiliga heeft voor elke vaarzone in Vlaanderen een vaarkaart laten ontwikkelen. Het belangrijkste uitgangspunt voor dit document is de veiligheid van de roeiers. Alle snelvaartzones, noodnummers, eerste hulpposten en dichtstbijzijnde ziekenhuizen werden er op aangeduid. Maar ook de beste toegangswegen, toeristische informatie, afstanden op het water en algemene informatie over de aanwezige clubs. De kaarten werden verdeeld over de verschillende clubs en kunnen bij de Vlaamse Roeiliga (info@vlaamse-roeiliga.be) bijbesteld worden. 

© , website powered by Twizzit.com  & Arnold   |     Privacy & Disclaimer