De Vlaamse Roeiliga heeft de eer u samen met de RARC/KAWV uit te nodigen op de eerste Vlaamse toertocht voor de jeugd. Alle roeiers onder 18j zijn welkom op zaterdag 21 juli 2018 op de terreinen van RARC, Nederviersel, 2240 Viersel. Met verschillende spelen in de voormiddag wordt de bootverdeling bepaald, en dan wordt het Netekanaal richting Lier afgevaren. Onderweg is er een speurtocht voor de opmerkelijke roeiers. 's Middags is er een picknick aan de nieuwe lokalen van The Oar, en wordt een heuse drakenboot initiatie gevolgd. Afsluiten doen we om 17u terug in Viersel. 

Inschrijvingsgeld is €15, drakenbootvaren en picknick inclusief. Er is mogelijkheid tot het huren van zitjes. Klik hier voor het voorprogramma van de tocht. Klik hier voor de pdf versie en de JPEG versie van de affiche. Inschrijvingen via brand.breyne@vlaamse-roeiliga.be

Voor de eerste keer wordt voor jeugdige roeiers ook een recreatief programma aangeboden. De groene long rond het grote Nete en het Netekanaal is het decor van dit leuk en ontspannen samenzijn op het water. Wees er bij!