GEANNULLEERD.

De Vlaamse Roeiliga heeft de eer u uit te nodigen op haar jaarlijkse toertocht. Dit jaar spreken we af in Namen. Op zaterdag 9 juni wordt het prachtige stad en zijn citadel bezocht en op zondag 10 juni varen we op één van de mooiste wateren van Wallonië: De hoge Maas van Hastière tot de club RCNSM in Wépion. Deelnemers van de Félicien Rops zullen dit parcours zeker herkennen. 

Deze tocht werd geannulleerd. 

 


Zaterdag wordt er om 12u afgesproken in Hastière om de voorbereidingen te treffen voor de roeitocht. Daarna is het tijd voor toerisme, cultuur en ontspanning in Namen. 's Avonds is er een gezellig samenzijn met barbecue op de club RCNSM. Zondermorgen verzamelt iedereen terug aan de RCNSM om met de bus naar Hastière te gaan, zodat niets aan de start blijft liggen. Tijdens de prachtige tocht op de Maas, met zijn rotspartijen die meer dan 50m boven het water uit komen en passages langs kastelen en mooie steden zoals Dinant, is er middageten op het eiland in Yvoir. De verschillende sluizen op het parcours worden telkens met de ganse groep samen geschut, om de wachttijden zo kort mogelijk te houden. 

Kostprijs voor het ganse weekend is €70, enkel voor de zondag €50. Extra drank, overnachting en picknick zaterdagmiddag niet inbegrepen. Overschrijven op het rekeningnummer van de Vlaamse Roeiliga: BE22 0682 3081 3547. Vermeld graag jullie keuze van middagmaal tijdens de tocht: vegetarische spaghetti of Bolognaise. 

Overnachtingen kunnen in

Het is een druk weekend in Namen, dus wees snel met de reservaties. De VRL heeft enkele opties genomen: 12p jeugdherberg en 20 kamers Ibis, maar kan deze niet tot het laatste moment vast houden. Hoe sneller reserveren hoe beter. 

Klik hier voor het ganse programma. Klik hier voor de affiche. Meer info, vragen en reserveringen via brand.breyne@vlaamse-roeiliga.be